Subsidies en voordelen

Regelingen Uitvoeringsorganisatie BBS

Wij hebben diverse mogelijkheden voor u als werkgever op het gebied van subsidies en regelingen. Afhankelijk van de door u aangeboden baan, proefplaatsing, werk- of leerplek en de situatie en talenten van onze kandidaat kunnen wij u als werkgever ontzorging bieden. Kijk voor meer informatie op: Regelingen Uitvoeringsorganisatie BBS dan ziet u een kort overzicht van de mogelijkheden.

Onze klantmanagers Werk leveren maatwerk en gaan graag met u in gesprek. Wilt u een klantmanager Werk spreken? Als u dat wenst komen zij naar u toe voor een vrijblijvend gesprek. Neem dan contact op met één van onze klantmanagers Werk:

  • Andrea Doornbosch 06- 24850977
  • Inge Jansen 06- 24850990
  • Tessa Janssen 06- 24851013
  • Olla van Deutekom 06- 24850981

Digitale Rekenhulp

Staatssecretaris Klijnsma van Sociale zaken en Werkgelegenheid heeft onlangs een digitale rekenhulp voor werkgevers gelanceerd. Met deze tool kunnen werkgevers snel en makkelijk bepalen of ze recht hebben op premiekortingen van de belastingdienst als zij iemand in dienst nemen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Door premiekortingen is het voor werkgevers financieel aantrekkelijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Het jaarlijkse voordeel kan oplopen tot € 7000 gedurende maximaal drie jaar.

De regelhulp is te vinden op de website van het ministerie.

Regionale regelingen

Meer informatie over regionale regelingen binnen WSP en Arbeidsmarktregio kunt u  vinden op: WSP regio Amersfoort