Voor lokaal team Baarn zoek wij:

                                                                  GENERALIST MET SPECIALISATIE

                                        Maatschappelijk werk & ervaring met multi-culturele achtergronden

                                                                                        32 UUR

 

Lokaal Team Baarn

Lokaal Team Baarn is een team dat bestaat uit generalisten met een specialistische achtergrond. Zij worden ingezet in huishoudens waar sprake is van complexe problematiek en op meerdere levensdomeinen. Een belangrijke meerwaarde en succesfactor van het lokaal team is dat hulpvragen direct en op maat opgepakt worden. Ze voeren daarbij de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning), de Jeugdwet en de Participatiewet uit. We vinden het belangrijk dat medewerkers zo snel mogelijk één worden met het team met behoud van eigenheid. Zo blijven we van elkaar leren en elkaar van nieuwe inzichten voorzien. Het team (en de gemeente) bevindt zich nog steeds in een belangrijke ontwikkelfase. Wij zijn op zoek naar kandidaten die minimaal 32 uur per week beschikbaar zijn.

Als medewerker van het lokaal team werk je vanuit de leidende principes voortkomend vanuit de decentralisaties.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde relevante Hbo-opleiding in de hulpverlening/maatschappelijke dienstverlening
 • Je hebt ervaring met andere culturen
 • Je hebt ervaring met schuldenproblematiek binnen de hulpverlening
 •  Je hebt enige ervaring met Wmo-/Jeugdbeschikkingen (pré)
 •  Je bent in het bezit van een auto
 • Je moet een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overhandigen
 • Je moet beschikken over een kwaliteitsregistratie (bv. SKJ/Registerplein/BIG)

Het Lokaal Team Baarn is op zoek naar een medewerker die (zoveel mogelijk van) de volgende vaardigheden, competenties en drijfveren bezit:

 • Is bereid om tot generalist uit te groeien (met  specialisme Wmo/Jeugdwet/beschikkingen etc. op de achtergrond)
 • Is netwerker en verbinder
 •  Pakt resultaatgericht elk signaal op
 •  Durft op zoek te gaan naar oplossingen buiten de bestaande kaders, is creatief,  innovatief en heeft lef zowel in casuïstiek als wel naar beleid
 •  Is in staat om samenwerking aan te gaan met andere disciplines
 •  Is teamgericht, deelt kennis en ervaring met anderen, werkt mee aan een gezamenlijk resultaat, ook wanneer het niet direct een persoonlijk belang dient
 • Beschikt over basis ICT-vaardigheden
 • Beschikt over een hoge mate van zelfreflectie en bezit goede vaardigheden op het gebied van communicatie en feedback
 • Beschikt over een hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
 • Kan een aandeel leveren in een klein team m.b.t. samen leren en ontwikkelen
 • Is stressbestendig 

Algemene informatie

Onze organisatie is een Gemeenschappelijke Regeling, waarbij de gemeenten Baarn, Bunschoten en Soest samenwerken in het sociaal domein (GR BBS). Naast het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van Werk en Inkomen voert de organisatie de zorgadministratie uit van deze gemeenten en is GR BBS werkgever van medewerkers van de sociaal teams, die ondersteuning leveren dicht bij de inwoners van de drie gemeenten.

In de uitvoeringsorganisatie voeren klantregisseurs, generalisten sociaal team de Wmo, Jeugdwet en de Participatiewet uit. De Zorgadministratie zorgt voor de administratieve ondersteuning van de klantregisseurs van de Jeugdwet en de Wmo.

Ons aanbod

We bieden je in de eerste plaats een boeiende, uitdagende functie aan in een organisatie die – mede in het kader van de uitvoering van de Participatiewet, de Wmo en de Jeugdwet en organisatieontwikkeling - volop in beweging is. Afhankelijk van je ervaring en opleiding bieden wij een salaris tussen € 2.553,-- en  € 3.749,-- bruto per maand aan (loongebouw per 01-01-2018), behorende bij het generieke functieprofiel Vakspecialist B (schaal 9) op basis van een fulltime dienstverband. Gelet op het feit dat de GR de CAR UWO van gemeente Soest hanteert, zijn de arbeidsvoorwaarden van de gemeente Soest van toepassing.

Het gaat in eerste instantie om een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Aanvullend hebben wij een eigentijds pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een goede verlofregeling, betaald ouderschapsverlof, flexibele werktijden, een eindejaarsuitkering, volop opleidingsmogelijkheden en Individueel Keuze Budget (IKB).

Hoe kun je reageren?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan je motivatie met curriculum vitae voor 20 januari 2018 onder vermelding van vacaturenummer GR-BBS 17-53 naar: postbusHR@soest.nl.

Vragen?

Met inhoudelijke vragen kun je terecht bij Rosanne ten Wolde, teamleider Lokaal team Baarn van de uitvoeringsorganisatie BBS (06-12388462).
Vragen over de sollicitatieprocedure kun je stellen aan Marit de Nooij HR adviseur  (035-6093484).